Laatste parkings
te koop

 

Meulewater / het project

In de Botestraat in Wondelgem (Gent) ligt een prachtig, uitgestrekt groen domein van ca. 16.000m². Oryx nv ontwikkelt hier samen met Architecten Achtergael een nieuw woon- en leefproject met 75 wooneenheden en drie commerciële ruimtes. Het imposante arboretum met bijhorende vijver blijven behouden en spelen een hoofdrol in dit duurzame project.

Oryx nv vindt de harmonie tussen wonen en natuur belangrijk en waakt erover dat elke woning en zijn bewoners volop kunnen genieten van een kwalitatieve waardevolle tuin met vijver op het domein. Meulewater staat niet enkel voor milieubewuste woon-/leefkwaliteit en duurzaamheid maar ook voor hoogwaardige materialen en een onberispelijke afwerking. Er wordt daarom enkel samengewerkt met partners die dezelfde kwaliteit en afwerking nastreven.

Aanverwante links

De wooneenheden liggen verspreid over drie verschillende gebouwen. Het project biedt een waaier aan woonervaringen: van kindvriendelijke ruime appartementen en sociale seniorenwoningen tot exclusieve penthouses.
De oppervlaktes van de wooneenheden variëren van 90 tot ca. 150m², allen met een privatief terras tot ca. 20m².

Meulewater Park I

is een urban villa met twaalf klassevolle appartementen…

Bekijk de appartementen

Meulewater Park II

is een urban villa met zestien klassevolle appartementen…

Bekijk de appartementen

Meulewater Bos

omvat 30 wooneenheden en voorziet - op het gelijkvloers, uitgevend op de parking van de Delhaize - ook ruimtes voor commerciële doeleinden.

Bekijk de appartementen

Meulewater Hof

Meulewater Hof, het voormalige Villa Lusthof, wordt in haar eer hersteld en uitgebreid met een eigentijdse nieuwbouw. Invulling is momenteel naar keuze: kan van kantoren tot en met exclusieve wooneenheden.


Het gebouw zal volledig gerenoveerd en uitgebreid worden met een eigentijdse aanbouw. De rijke geschiedenis van dit gebouw wordt evenwel beschermd. De statige gevel alsook enkele waardevolle interieurelementen (o.a. schouwen) zijn geklasseerd en zullen verwerkt worden in de drie exclusieve wooneenheden en of kantoren die er in onder gebracht worden.

De kantoren en / of wooneenheden van Meulewater Hof kunnen zich situeren in de gerenoveerde villa en in de nieuwe aanbouw met zichten op de tuin en de vijver.
Er worden vier buitenstaanplaatsen met open carport voorzien voor de eigenaars in Meulewater Hof. Daarnaast hebben deze bewoners ook de mogelijkheid om een parking aan te kopen in de ondergrondse parking.

Om het rustige en groene karakter te garanderen wordt het domein volledig verkeersvrij ingericht.
De toegang tot alle residenties wordt verzekerd via de Botestraat of langs de ondergrondse parking (-1) die via de Delhaize-parking te bereiken is.